Personal Training Den Bosch

Stefan van Meurs Personal Training is actief in de omgeving van Den Bosch. Ben je op zoek naar een Personal Trainer in Den Bosch dan kan ik jou helpen. Aan de hand van training, voeding en gedrag werken we aan jouw gewenste situatie. Of het gaat om gewichtsverlies, het aankomen van spiermassa of sportgericht trainen, bij Stefan van Meurs Personal Training in Den Bosch werken we resultaatgericht aan jouw doelstelling.

Ben je benieuwd wat Stefan van Meurs Personal Training in Den Bosch voor jou kan betekenen? Plan nu een gratis intake gesprek zodat we kunnen kijken wat voor jou de ideale combinatie van training, voeding en gedrag is. Na een uitgebreide intake gaan we aan de slag met jouw plan. Door planmatige evaluaties en meet- en weeg momenten maken we jouw resultaat zichtbaar. Elke training geef jij net dat stapje extra, elke training kom jij dichter bij jouw doel: een resultaat als nooit tevoren!

Benieuwd wat Stefan van Meurs Personal Training voor jou kan betekenen?

Huisvesting

Stefan van Meurs Personal Training is gehuisvest te Fitland Den Bosch. Deze unieke samenwerking geeft ons de mogelijkheid gebruik te maken van alle faciliteiten. Hierdoor kunnen we alle middelen inzetten om optimaal te werken aan jouw doelstelling. Van fitness apparaten, olympische barbells en dumbells tot battleropes, kettlebells en bokszakken, alles behoort tot de mogelijkheden. Echter beperken wij ons niet tot deze locatie. Afhankelijk van jouw wensen stellen we het plan op dat werkt voor jou. Heb jij de voorkeur om te sporten in de buitenlucht in de omgeving van Den Bosch of op een thuislocatie? De kracht van een Personal Trainer is flexibiliteit en resultaat. Al jou wensen worden opgenomen in jouw persoonlijke plan.